Choose languageLanguage

Više od 1.000.000 svakodnevnih korisnika

Kontrolišite pristup i definišite ko smije gdje prolaziti
Opis rješenja

Kontrolišite pristup i definišite ko smije gdje prolaziti

Kontrola pristupa ključni je segment Time&Space sistema. Sistem sadrži podatke o korisnicima, karticama te informacije o pravima pristupa. Osim toga, upravlja fizički povezanim uređajima i alarmima te bilježi aktivnosti pojedinih korisnika. Sistem je modularan što znači da je moguće dodati module kao što su: upravljanje posjetiocima, integracija sistema videonadzora, evidencija radnog vremena i upravljanje posjetama. 
Siguran i jednostavan pristup putem pametnog telefona
Mobilni pristup

Siguran i jednostavan pristup putem pametnog telefona

Rješenje za mobilni pristup Vam omogućava da koristite svoj mobilni telefon za ulazak u prostorije. Ova vrsta provjere autentičnosti značajno poboljšava i pojednostavljuje pristup, istovremeno pružajući isti ili čak i viši nivo sigurnosti od onog koji pružaju RFID kartice.
Door Cloud – Inteligentni sistem za kontrolu pristupa u oblaku
Door Cloud inovativno je rješenje na području kontrole pristupa u Cloud-u koje omogućuje otvaranje vrata pomoću mobilnih telefona. U aplikaciji Door Cloud moguće je odabrati vrata koja se žele otvoriti. Aplikacija šalje zahtjev prema uređaju koji otvara vrata – naravno, ako imate pravo pristupiti toj prostoriji. 
Mobilni pristup pomoću HID aplikacije
HID Mobile Acces mobilna je aplikacija, integrisana sa Time&Space sistemom. Mogućnost ulaska u zgradu ili prostoriju omogućuje se laganim zamahom telefona u blizini uređaja. Fizička sigurnosti osigurana je uz pomoć jedinstvene lozinke koju unosite u mobilni telefon. Ovaj način prijave eliminiše potrebe za korištenjem kartica u svrhu prijave. 

Zašto je Špica odličan izbor?

30+
godina iskustva
1.000.000+
korisnika
30+
država svijeta sa Time&Space sistemom
2.500+
instalacija sistema Time&Space
Efikasna integracija sa naprednim sistemima za kontrolu pristupa
Tehnologija

Efikasna integracija sa naprednim sistemima za kontrolu pristupa

Time&Space ima razvijenu programsku opremu koja omogućuje integraciju sistema, bilo da se radi o integraciji kontrole pristupa (SpaceAPI) ili o integraciji evidencije radnog vremena (TimeAPI). 
Milestone integracija
Zbog brzog tehnološkog razvoja, integracija kontrole pristupa i videonadzora izuzetno je važna. Time&Space sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa pruža mogućnost integracije sa vodećim sistemom videonadzora XProtect. 
Aperio integracija
Elektronske brave Aperio® pružaju visok nivo fizičke sigurnosti. Omogućuju brze promjene prava pristupa i zato su posebno prikladni za okruženja u kojima se često mijenjaju prava pristupa pojedinim prostorijama.
Oprema

Pravom tehnologijom možete savladati sve izazove

Najveći izazov kod sistema kontrole pristupa je upravljivost. Često se dešava da upravljanje sistemom nakon određenog vremena postane veliki izazov zbog složenosti pristupnih prava i mnogih izuzetaka. U ovakvim situacijama, pravi odgovor je prava tehnologija.

Zone Access kontroleri


Zone Access kontroleri

Zone Acces inteligentni kontroleri pristupa potpuno su prilagođeni za Time&Space sistem. Time&Space sistem idealno je rješenje za kontrolu pristupa, bez obzira na broj i raspored pristupnih tačaka koje treba povezati u sistem kontrole pristupa. 

Preuzmite brošuru
Brave Assa Abloy Aperio

Brave Assa Abloy Aperio

Time&Space nudi dva načina integracije sa Aperio bežičnim bravama. Integracija putem Zone Wing kontrolera pristupa omogućava automatsku online sinhronizaciju sa definisanim pravima pristupa kontrole pristupa i može raditi offline.

Preuzmite brošuru
HID mobilni pristup

HID mobilni pristup

Aplikacija HID Mobile Acces integrisana je sa Time&Space sistemom. Mogućnost ulaska u zgradu ili prostoriju omogućuje se laganim zamahom telefona u blizini uređaja. Fizička sigurnosti osigurana je uz pomoć jedinstvene lozinke koju unosite u mobilni telefon. 

Preuzmite brošuru
Biometrijska identifikacija

Biometrijska identifikacija

Biometrija postaje glavna tehnologija za identifikaciju, autentifikaciju, autorizaciju i kontrolu pristupa jer uklanja nedostatke koji su prisutni kod korištenja ključeva i lozinka.

Preuzmite brošuru

Šta možemo učiniti za vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih okvira.

Želim da zakažem sastanak