Choose languageLanguage

Tehnološki napredno upravljanje skladištem

Digitalizacija skladišta sa WMS sistemom omogućuje bolju brigu o kupcima i kontrolu zaliha. 

Skladišno poslovanje po Vašoj mjeri
Funkcionalnosti WMS

Skladišno poslovanje po Vašoj mjeri

Najveća prednost WMS rješenja za upravljanje skladištima je njegova prilagodljivost. Svako preduzeće ima svoj definisani poslovni proces koji zavisi o industriji, opsegu i načinu poslovanja. Naše rješenje za upravljanje skladištima ima širok izbor funkcija za optimizaciju skladišnog poslovanja.
Glasovno upravljanje skladištem
Jednostavan glasovni interfejs omogućuje brže i jednostavnije preuzimanje različitih artikala. Sistem je postavljen tako da je korisnike sistema moguće osposobiti za korištenje sistema u samo dva sata, a sistem je dostupan na više jezika.
Jednostavan nadzor nad protokom artikala
Omogućeno je praćenje zaliha po različitim parametrima – po skupinama, serijama i datumima.
Integracija sa bilo kojim ERP sistemom
Razmjena podataka i integracija sa ERP sistemom omogućuje bolju koordinaciju i nadzor procesa od ulaska robe u skladište do isporuke krajnjem kupcu.
Podrška za e-trgovinu i proizvodnju
Moduli za e-trgovinu i proizvodnju omogućuju specifične pogodnosti koje su potrebne za svaki od ovih oblika poslovanja.
Preuzimanje robe po zonama
Tiskanjem logističke naljepnice ograničava se prikupljanje robe na tačno definisanu zonu. Na taj način moguće je smanjiti vrijeme potrebno za prikupljanje određenih artikala te optimizirati rute kojima se zaposleni kreću.
Sistem za cross-docking
Sistem za cross-docking smanjuje količinu neiskorištenog prostora u skladištu te omogućuje bržu dostavu robe krajnjem kupcu.
Prednosti WMS-a

Digitalno skladište i visok nivo zadovoljstva kupaca ne mogu jedno bez drugog

Skladišta opremljena naprednim IT sistemima i opremom omogućuju bržu obradu narudžbi i praćenje robe od prijema narudžbe do isporuke.

Brže preuzimanje robe do 30%
Veća produktivnost puštanja sistema u rad do 20%
Manje operativnih zadataka do  30%
Informacijska podrška skladišnim procesima
OPTIMIZACIJA SKLADIŠNOG POSLOVANJA

Informacijska podrška skladišnim procesima

Za optimalan rad skladišta ključni element je informacijska podrška. Naši sistemi olakšavaju upravljanje skladištem, smanjuju troškove, a menadžmentu omogućuju uvid u ono što se događa i uvode potpunu sljedivost proizvoda. Na ovaj način dolazi do optimizacije rada u skladištu.

Oprema za upravljanje skladištem

Cjelovito rješenje za skladišno poslovanje uključuje i mogućnost kupovine ili najma opreme za skladište. Sarađujemo sa vodećim proizvođačima barkod čitača, prenosnih terminala i pisača etiketa. 

Prenosni terminali

Prenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) prikladni su za skladišta, trgovine i za potrebe inventure. Ovi terminali često imaju ugrađenu WiFi ili GSM opcije što im omogućuje čitanje barkod i RFID oznaka.

Pošaljite upit
Pisači etiketa

Pisači etiketa

Ključni element u skladišnom poslovanju je pisač etiketa. U mogućnosti smo ponuditi različite vrste termičkih pisača vodećih proizvođača. Ako Vam ponestane potrošnog materijala, možete slobodno naručiti kod nas.

Pošaljite upit
Potrošni materijal

Potrošni materijal

Za sve pisače u našoj ponudi isporučujemo potrošni materijal u skladu sa zahtjevima pojedinog tipa pisača.

Pošaljite upit

Šta možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahtjeve. Zajedno možemo pronaći pravo rješenje koje će Vam pomoći ostvariti ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih okvira.

Želim sastanak