Choose languageLanguage
Blog

Povećanje produktivnosti započinje upravljanjem radnog vremena

Povećanje produktivnosti započinje upravljanjem radnog vremena

Špica International zajedno sa Microsoft Srbija organizuje događaj na kojem će predstaviti alate i prakse za povećanje radne produktivnosti. Poslušaćemo uspešne primere kompanija u regiji, a na okruglom stolu ćemo razgovarati o HR izazovima, zakonodavnim aspektima i poslovnim vidicima upravljanja radnim vremenom.

Po definiciji, produktivnost na poslu jednaka je podeli rezultat/vreme, znači rezultat koji postižemo u određenom vremenskom periodu. To znači da vreme, resurs koji kompanija koristi, ima glavnu ulogu i pitanje je da li vi svoje vreme koristite na pravi način, da li znate gde imate skrivene rezerve te da li ste uspešni prilikom upravljanja radnim vremenom kao resursom vaše kompanije?


Neki od primera kako bolje upravljati radnim vremenom je automatizovanje pripreme obračuna plate. Taj proces obično pokriva računovodstvo te u proseku odnese polovinu njihovih aktivnosti, a nekada u tome učestvuje i HR. 

  • Da li uspešno planirate i raspoređujete vaše radne aktivnosti i obaveze kroz HR module, ili to još uvek radite ručno ili kroz Excel? 
  • Kako vodite putne naloge, zahteve, potvrde, obradu troškova? 
  • Poslednje, ali ne manje važno, znate li koliko vremena vaši zaposleni provode na poslu i da li se aktivnosti i posao odrađuju na vreme ili je za to potrebno puno prekovremenih sati?
U slučaju da je odgovor na gore postavljena pitanja pozitivan, vi ste odličan kandidat za prijavu na event Povećanje produktivnosti započinje upravljanjem radnog vremena:
  • 27. mart 2020, 10:00 - 13:00
  • ICT HUB u Beogradu

Agenda događaja:

Povećanje produktivnosti započinje upravljanjem radnog vremena

Događaj je namenjen predstavnicima srednje velikih i velikih kompanija, koje u svom poslovanju traže nova rešenja za povećanje produktivnosti, žele unaprediti svoje KPI radne produktivnosti, upravljaju uposleima i zanimaju se za nove tehnologije i poslovne modele.

Više informacija i prijave na događaj, koji organizuje Špica International zajedno sa Microsoft Srbija u Beogradu pronaći ćete ovde.