Choose languageLanguage
Blog

ŠPICA grupacija i IBCS grupacija najavljuju suradnju i osnivanje „Alijanse tri mora“

ŠPICA grupacija i IBCS grupacija najavljuju suradnju i osnivanje „Alijanse tri mora“

ŠPICA grupacija, vodeći sistemski integrator i dobavljač rješenja za digitalnu transformaciju lanca opskrbe (Supply Chain Managementa) i upravljanje ljudskim resursima (Workforce Management) u Adriatic regiji, te IBCS grupacija, vodeći integrator za aplikativna rješenja za Enterprise mobilnost u centralnoj Europi su najavili potpis strateškog partnerstva sa ciljem da korisnicima ponude jedinstvenu paletu usluga i rješenja.

Članovi ove Alijanse su u mogućnosti ponuditi napredna i cjelovita rješenja za digitalizaciju poslovanja u svim zemljama od Baltičkog do Jadranskog i Crnog mora.

Glavni cilj Alijanse

Glavni cilj Alijanse je da korisnicima omogućimo najvišu razinu usluge i kvalitetna rješenja u 10 država CEE Europske regije. Partnerstvo između dva tržišna lidera je stvorilo jedinstveni tim, pokriven iskustvom i znanjem, povezan sa resursima oba partnera, što će nam omogućiti da dostavimo visoko kvalitetna i vrijedna rješenja za naše cijenjene kupce, na globalnom nivou” rekao je Brian Marcel, direktor IBCS grupe.

“U prošlom desetljeću, oba partnera su narasla da postanu vodeći na svojem tržišnom segmentu. Povezivanje ŠPICA grupe i IBCS grupe će nam dati pristup novim tržištima, i omogućiti nove načine suradnje sa našim kupcima. Ne postoji još jedna takva organizacija na cijelom Europskom tržištu, koja može pružiti tako široka i napredna rješenja na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe na tako velikom području” rekao je Tone Stanovnik, direktor ŠPICA grupe.

Prednosti za kupce i partnere

Zahvaljujući ŠPICA - IBCS alijansi, kupci će dobiti pristup vodećim rješenjima na području upravljanja ljudskih resursa i lanca opskrbe, te će raditi sa iskusnim profesionalcima koji mogu povezati iskustvo rada na različitim projektima širom Europe. ŠPICA - IBCS alijansa omogućava ne samo kvalitetna rješenja, koja će unaprijediti vaše poslovanje, nego i dodatne usluge, kao npr. održavanje, koje označavaju visoka kvaliteta, brzina i profesionalnost na svim tržištima, sa lokalnom podrškom u svim zemljama. Zajednička ekipa trenutno broji okolo 300 stručnjaka na području upravljanja lanca opskrbe, mobilnih aplikacija, automatske identifikacije i upravljanja ljudskih resursa, sa preko 25 godina iskustva na tržištu.