Choose languageLanguage

Ko smo i čime se bavimo?

Kontrolišemo realni prostor u realnom vremenu
Špica DNK

Kontrolišemo realni prostor u realnom vremenu

Cilj nam je, razvojem vlastitih rješenja, povećati efikasnost i efektivnost radnih procesa naših klijenata, olakšavajući im pritom ostvarivanje njihovih planova.

U našem radu, vodimo se sloganom „Najbolji zajedno“ – kako u razumijevanju povezanosti kontrole prostora i radnog vremena tako i kada je riječ o odnosima sa klijentima i partnerima. Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena čine dio najvažnijih elemenata svake organizacije. Odnos sa klijentom zato izgrađujemo na povjerenju kako bismo što bolje upoznali potrebe klijenata i izbjegli eventualne poteškoće u implementaciji sistema.
Vodeći u regiji, prepoznati u svijetu
Naša vizija je postati vodeći proizvođač rješenja za digitalnu transformaciju na području upravljanja ljudskim potencijalima i na području logistike.
Agilnost
Moderno poslovanje je intenzivno, a tržište postaje pravo poslovno bojište. Pobjednici mogu biti jedino organizacije koje su agilne i učinkovite. Agilnost u poslovanju omogućuje organizaciji da se brzo prilagođava promjenama i tako ostvaruje uspjehe u okruženju u kojem je jedino promjena - stalna. Učinkovitost omogućuje povećanje konkurentnosti što potencijalnim kupcima pruža osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u procesu odabira poslovnog partnera. 
Kreativnost
Sa vlastitim sektorom razvoja, neprestano radimo na usavršavanju rješenja koja nudimo klijentima i koja koristimo u vlastitim poslovnim procesima. U Špici inovacije ne završavaju na razvoju novog rješenja već se trudimo da inovacija zaživi na tržištu i da kupac postigne željeni poslovni cilj. Glavni fokus našeg rada je razvoj identifikacijskih tehnologija za različite svrhe, a posebno na području evidencije radnog vremena i kontrole pristupa te u sektoru logistike.
EX- centričnost
Još je Darwin utvrdio da se najljepše morske životinje i najživopisnije boje nalaze na rubu koralnog grebena. Dakle, ono najbolje se događa na periferiji, a ne u središtu. Na periferiji je najveća bitka i preživljavaju samo oni koji uvijek pomiču granice svojih mogućnosti. Mi u Špici uvijek prihvatamo nove izazove i krećemo se prema nemirnim vodama, a sve u cilju poboljšanja iskustva naših korisnika. 
30+
godina uspješnog poslovanja
300+
ljudi uključenih u CEE partnerstvo
3.000+
zadovoljnih korisnika
1.000.000
svakodnevnih korištenja sistema
Ko smo

Upoznajte naš tim

U Špici imamo stručnjake u području prodaje, marketinga, podrške i razvoja. Na taj način našim kupcima nudimo rješenja koja su rezultat vlastitog razvoja, poslovnog i tehničkog savjetovanja i pouzdane podrške.

Certifikati

U znanju je moć!

SAP Silver Partner

Integracija Time&Space sa SAP sistemom je sertifikovana od strane SAP-a, što garantuje kvalitet i pouzdanost naše usluge.

Oracle Silver Partner

Većina Špicinih rješenja podržava i MS i Oracle baze podataka. Uspostavili smo Silver Partner status sa kompanijom Oracle.

ISO/IEC 27001 i ISO 9001

Sertifikati ISO/IEC 27001 i ISO 9001 dokaz su naše posvećenosti kvalitetu i mjerilo našeg sopstvenog učinka.

Zebra Premier Partner

Kompanija Zebra nam je dodelila najviši partnerski status zbog posvećenosti kvalitetu izvođenja i odličnim prodajnim rezultatima.

Honeywell Gold Performance Partner

Izabrani smo u Honeywell Gold partnersku grupu jer ispunjavamo zahtjevne tehničke i prodajne uslove u korist naših klijenata.

NiceLabel Platinum Partner

Platinum Partner status je dokaz naše posvećenosti razvoju sposobnosti i kompetencija potrebnih za implementaciju, prodaju i servis NiceLabel rješenja za označavanje.

Špica International d.o.o. Ljubljana, dio stranog društva Podgorica

PIB: 03011747
Moskovska 77, 20000 Podgorica
+382 67 172 559
mido.andjelic@spica.com
Kontaktirajte nas